Foute mannen

Foute mannen, genotsjagers, players hoe herken je ze?

Deze mannen en zijn meesters in het manipuleren, dit zorgt er weer voor dat ze vanaf het prille begin niet altijd herkenbaar zijn. De titel heeft het over foute mannen, maar dit kan ook vertaald worden naar foute vrouwen in onderstaand artikel.

Ze zijn alleen maar berekenend bezig en willen maar één ding: hun doel bereiken. 
Het maakt ze niet uit als ze daarmee een integere vrouw of man kwetsen. Op dat gebied zou je ze een soort van gewetenloos kunnen noemen.

Foute mannen spreken meestal op een manier die samenvattend is. In hun antwoord herhalen ze datgene wat jij ze hebt gezegd, alleen op een andere manier. Een manier die samenvattend is, op die manier lijkt het net alsof jullie bijna hetzelfde over de dingen denken.

Daarnaast interesseert het foute mannen niet wat er daadwerkelijk in jouw gevoel (geest) omgaat. Het enige doel van deze mannen is, om jou enkel te gebruiken voor hun seksuele lust of voor je materialisme. Of voor een stukje gezelligheid en geborgenheid.

Vanaf het prille begin hemelen ze je op, jij voelt je in je ego gestreeld, ze wekken vertrouwen en daarna slaan ze toe. Ongeveer zoals scammers dat ook doen.

Foute mannen zijn berekenend, ze zeggen precies datgene wat jij wilt horen. Op die manier doen ze zich voor als de meest ideale man. En jij weet dus even niet wat je overkomt??!??!

Als je zelf niet geslepen van aard bent en of manipulatief, dan is het vaak moeilijk om daar meteen doorheen te prikken. Denk hierbij even aan de volgende uitspraak: “zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten”.

Het is ook een waarheid dat niet ieder mens hetzelfde is, foute mannen gaan als een olifant door de porseleinen kast heen. Niets maar dan ook niets boeit ze, ze gaan recht op hun doel af.

Foute mannen zijn puur en alleen op hun eigen lust gericht. Zorg ervoor dat deze tekst je op je netvlies gegrift blijft als je liever niet in contact komt met deze mannen.

Het is over het algemeen zo, dat veel mannen niet graag naar een prostitué gaan (en of vrouwen naar een gigolo) dat kan verschillende redenen hebben. Toch willen ze hun seksuele lust bevredigd hebben en dan pakken ze het maar op een ander manier aan. Ze doen net alsof ze verliefd op je zijn, enkel en alleen om hun lichamelijke verlangens te bevredigen.

De mannen die wel eerlijk en oprecht zijn, die geven je vooraf al aan waar het om gaat en dan kun jij je vrije keuze maken!

Bovengenoemde mannen zouden eigenlijk op zoek moeten gaan naar een vrouw die ook enkel en alleen op zoek is naar een gigolo. Zij gebruikt een man ook alleen maar voor haar lichamelijke lust te bevredigen en verder stelt die man niets voor. Soort zoekt soort, dan richten ze elders ook geen emotionele schade aan.

Het interesseert foute mannen nooit wat er in je omgaat, dat is al een punt waarop je ze kunt herkennen. Lust is alleen op jezelf gericht, liefde is op zijn tweeën gericht. In een oprechte relatie hou je van twee personen, namelijk van de ander en van jezelf. Dit houdt in dat je ook rekening houd met de gevoelens en emoties van je partner.

Als een man echt van je houdt, dan bekommert hij zich ook om datgene wat er in je omgaat. Als er echte liefde in het spel is, dan is dit iets wat vanzelfsprekend is.

Masker

Foute mannen, players en genotsjagers dragen dus een gedeeltelijk “masker”. En vaak sluit hun woord ook niet bij hun daad aan. Dat is een tweede punt waaraan je ze kunt herkennen. Ze zeggen iets, maar doen totaal iets anders.

Aangezien dit soort foute mannen en of foute vrouwen, het niet al te lang vol houden om een gedeeltelijk “masker” te dragen zullen ze ook niet al te veel dagen met je samen willen zijn. Waarom? Simpelweg omdat dit te vermoeiend voor ze is. Op die dagen dat ze een gedeeltelijk “masker” moeten dragen kunnen ze namelijk niet zichzelf zijn.

Ze zien het lichaam van vrouwen vaak, alleen maar als een soort van speeltuin.

Ze laten vaak een spoor van gebroken harten achter zich. Het is maar zelden dat een foute man, genotsjager en of player tot inzichten komt. Ze zijn egoïstisch en willen keer op keer alleen maar hun eigen doel behalen. Ze zien het lichaam van vrouwen vaak, alleen maar als een soort van speeltuin.

En zo gaan ze van de ene attractie (de ene vrouw) naar de andere attractie (de andere vrouw). Ze gooien al hun charmes in de lucht, puur en alleen omdat ze iets van je gedaan willen krijgen.

Dat iets heeft niets met liefde te maken maar enkel alleen met het bevredigen van hun eigen lustgevoelens. Dat is 100% egoïsme (zeker als de ander er anders in staat).

Ze kunnen een vrijpartij nu eenmaal ervaren als een lustdaad, zonder zich daar emotioneel aan te verbinden. Dat is dan ook de hoofdreden waarom ze zo gemakkelijk kunnen schakelen tussen de ene bed partner en de andere. Natuurlijk gaan ze jou dat niet vooraf vertellen, want dan gooien ze hun eigen ruiten vooral in.

Er zijn tegenwoordig ook veel foute mannen, die zich alleen richten op cyberseks en of virtuele seks. Onder het mom van: i love you, jij bent de vrouw van mijn leven etc. Op die manier hoeven ze niet naar betaalde sites te gaan. Waarom zouden ze er voor betalen als ze het elders gratis kunnen krijgen?

Deze mannen zullen je hoogstwaarschijnlijk gaan vertellen, dat ze met je af willen spreken, maar zullen dit nooit doen. Hun woorden sluit niet aan op hun daden en als dat het geval is, zijn ze gewoonweg niet fair t.o.v de ander bezig die hier anders in staat!

Hoe kun je jezelf nu tegen foute mannen beschermen? Je zou jezelf kunnen beschermen door te zeggen: 

  • Nou nee niet nu al, ik wil eerst eens bekijken hoe het zich verder tussen jou en mij gaat ontwikkelen. 
  • Of door te zeggen: ja sorry hoor…maar ik ben het toch anders gewend!

Bekijk dan stapsgewijs hoe het verder gaat, bouw en vertrouw op je eigen intuïtie. Geef in het prille begin niet al te veel van jezelf prijs en voel hoe dat voor je aanvoelt. Observeer in de tussentijd zijn handelingen en zijn gedrag, bekijk week na week hoe dit voor je aanvoelt. Laat het rustig op je inwerken.

Blijf niet al te lang piekeren als je te maken hebt gehad met een foute man. Laat je teleurstellingen, je frustraties en je verdriet en tranen de vrije loop erken ze.

En probeer het daarna als een levensles te zien, meer kun je er niet van maken. Hou je niet meer vast aan het negatieve en probeer het om te zetten in iets positiefs. Op die manier wordt de juiste man voor jou eerder zichtbaar.

Lees hier al onze artikelen over Daten.

Categorieën: Daten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *