Hij laat niets meer van zich horen: Je hebt een leuke man ontmoet, je hebt het gezellig met elkaar, deelt dezelfde interesses en je voelt echt een klik. Het lijkt allemaal goed te gaan maar opeens concludeer je: ”hij laat niets meer van zich horen”.

Dat is natuurlijk erg teleurstellend want je vindt hem erg leuk en je dacht eerlijk gezegd dat hij jou ook erg leuk vond.

Blijkbaar is er toch ergens iets mis gegaan maar wat? Waarom laat hij opeens, zonder iets te zeggen, niets meer van zich horen?

Hij laat niets meer van zich horen

Om te kunnen begrijpen waarom hij opeens niets meer van zich laat horen is het erg belangrijk om je situatie te beoordelen. Wat bedoel ik hiermee? Als eerste moet je jezelf even afvragen hoelang hij al niet meer gereageerd heeft?

Als hij echt al enkele dagen niet gereageerd heeft zal hij waarschijnlijk geen interesse meer hebben. Heeft hij één dag niets laten weten weten? Dan is er misschien iets gebeurt waardoor hij niet in staat is om te reageren. Of omdat hij eerst iets moet laten bezinken.

Reden 1: hij heeft gekregen wat hij wou

Hij laat niets meer van zich horen: laat hij echt niets meer van zich horen? Dan kun je jezelf afvragen wat er in de afgelopen dagen is gebeurt waardoor hij wellicht is afgehaakt? Een van de redenen waarom een man kan afhaken is omdat hij heeft gekregen wat hij wilde en daarom geen interesse meer heeft. Waarschijnlijk heb je te maken gehad met een foute man.

Dus kort en krachtig, ben je met hem naar bed gegaan? Als je met hem naar bed bent gegaan en hij laat nu opeens niets meer horen dan was het hem niet om jou te doen maar om de seks. Erg pijnlijk om te horen maar er zijn genoeg mannen die zo zijn. Daten, wanneer krijg je er een kater van?

Er zijn genoeg mannen en vrouwen, die enkel en alleen op lust uit zijn. Lust is op jezelf gericht, liefde is op zijn tweetjes gericht en dat is een groot verschil!

Reden 2: hij krijgt niet wat hij wilt

Hij laat niets meer van zich horen: of is het juist andersom? Ben je al een tijdje met hem aan het daten maar hebben jullie nog altijd geen seks gehad?

Sommige mannen verliezen hun interesse wanneer ze al tijden lang moeite doen en dan nog altijd geen ”seks krijgen”. Deze mannen doen het natuurlijk ook alleen maar voor de seks en het gaat hen niet om jou. Dus ben blij dat hij niks meer van zich laat horen (daar is niets bijzonders aan, aan zo’n type man).

Als je reeds verliefd bent geworden op die man is het natuurlijk erg pijnlijk en kun je in de verleiding komen om alsnog met hem naar bed te gaan. Doe dat niet!

Waarschijnlijk doet hij het inderdaad alleen maar voor de seks (gezelligheid en iets van geborgenheid) en wanneer hij heeft gekregen wat hij wilt gaat hij door naar de volgende. Of hij blijft je aan het lijntje houden om vaker seks te kunnen hebben en verbreekt het contact wanneer je te serieus wordt. Je weet vaak niet wat er in iemand omgaat. Wees alert!

Reden 3: Iets spreekt hem niet aan

Hij laat niets meer van zich horen: natuurlijk is seks niet de enige mogelijke oorzaak. Als je zeker weet dat het niet aan de seks ligt, op wat voor een manier dan ook, kun je verder zoeken naar de oorzaak. Maar wil je de oorzaak nog wel vinden, als hij nog niet opeens oprecht aan je mededeelt waarom hij niets meer van zich laat horen.

Hij laat niets meer van zich horen: wat is er dan gebeurt waardoor hij mogelijkerwijs is afgehaakt? Wat hebben jullie samen gedaan in de afgelopen dagen? Of wat hebben jullie besproken?

Probeer alle gebeurtenissen in de afgelopen dagen door te lopen en te ontdekken waar een persoon mogelijkerwijs op zou kunnen afknappen? Hieruit kun je ontdekken wat zijn ware doel was en of is.

Reden 4: It’s a mystery

Als je goed hebt nagedacht en echt niets kunt bedenken waarom hij opeens niet meer van zich laat horen heb jij in ieder geval niets fout gedaan.

Er is dan gewoon een andere reden en je zult waarschijnlijk nooit weten waarom hij niets meer heeft laten horen.

Wat zijn mogelijke oorzaken? Misschien een van de redenen hieronder.

  • Hij had eigenlijk al een vrouw, is betrapt en wilt verdere problemen voorkomen.
  • Hij was met andere vrouwen aan het daten en heeft besloten met een van hun verder te gaan
  • Hij heeft op het laatste moment besloten dat hij eigenlijk niet toe was aan een relatie
  • Hij is een foute man, player en of genotsjager

Geschreven door: JC

Toevoeging van Alicia: iedere man die wegblijft zonder nog maar iets van zich te laten horen, is jou niet waard!  Want dat is alleen maar klasse en stijlloos. Geef de moed niet op, want voordat je het weet kom je de man van je leven tegen! Waak ervoor dat deze pijnlijk ervaring niet je zelfvertrouwen aantast! Indien je de behoefte voelt, laat je tranen dan de vrije loop, zodat de vervuilde ether die je door hem hebt opgelopen weer uit je lichaam kan vloeien. Het zal je goed doen! Blijf niet piekeren, want door te piekeren vermenigvuldig je alleen je pijnlijke gedachtes.

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de Daten pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Categorieën: Daten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *