Is hij verliefd op mij? Soms is het erg lastig om erachter te komen of een man verliefd op je is.

Als een man dat wilt kan hij dat over het algemeen ook vrij goed verborgen houden. Zeker als hij niet goed over zijn gevoelens weet te praten en eigenlijk een beetje introvert is.

Op die manier maakt het ontdekken van -is hij verliefd op mij- een stuk moeilijker (onderaan dit artikel staan verschillende interessante links die je weer wat verder op weg kunnen helpen, lees ze op je gemak door het zal je verrijken).

Er zijn echter wel een aantal signalen waaraan je kunt ontdekken of hij verliefd op je is. Het feit dat je een aantal signalen waarneem,t wilt uiteraard niet zeggen dat hij ook per se verliefd op je is maar hoe meer signalen je ontdekt hoe groter de kans.

Is hij verliefd op mij?

 1. Redder in nood: hij doet letterlijk alles om je te helpen en biedt het ook altijd uit zichzelf aan.
 2. Zegt goede dingen over je: wanneer jullie samen met anderen zijn zegt hij alleen maar goede dingen over je.
 3. Kijkt voortdurend naar je: wanneer jullie samen of met vrienden zijn betrap je hem erop dat hij voortdurend naar je kijkt en zodra hij dat ziet wend hij zijn blik af.
 4. Wilt bij je zijn: hij verzint allerlei redenen om alsmaar bij je te kunnen zijn.
 5. Social media: hij is altijd een van de eerste die nieuwe foto’s of statusupdates op social media liked en/of deelt.
 6. Plaagt je een beetje: hij houdt ervan om je telkens op een ”leuke” manier te plagen en zo om aandacht te vragen.
 7. Observeert je erg goed: hij heeft het heel erg snel in de gaten wanneer je nieuwe kleding hebt of bijvoorbeeld een nieuw kapsel hebt.
 8. Wilt alles van je weten: hij doet voortdurend zijn best om alles van je te weten te komen.
 9. Zenuwachtig: wanneer jij in zijn buurt bent gaat hij stuntelen van de zenuwen.
 10. Jouw mening: hij vraagt voortdurend hoe je over andere mannen denkt.
 11. Familieleden en vrienden: hij wilt heel erg graag je familieleden of beste vriendinnen leren kennen.
 12. Jaloers: hij wordt snel jaloers wanneer je aandacht krijgt van andere mannen.
 13. Berichten: hij stuurt je voortdurend berichten en jij bent een van de eerste die het hoort wanneer hij iets meemaakt.
 14. Handtastelijk: hij houdt ervan om je aan te raken en doet dat ook erg veel.
 15. Complimenten: hij geeft je voortdurend complimentjes.
 16. Cadeautjes: hij koopt regelmatig een cadeau voor je of wilt betalen wanneer jullie bijvoorbeeld iets leuks gaan doen.
 17. Zichzelf zijn: hij zegt regelmatig dat hij echt zichzelf kan zijn bij jou en dat hij dat erg fijn vindt (of je merkt dat).

Om te onthouden:

Is hij verliefd op mij? Onthoud het uiterlijk brengt je weliswaar bij elkaar, maar uiteindelijk bepaald het innerlijke of het contact blijvend is  of niet.

Is hij verliefd op mij? Wie werkelijk gelukkig wilt worden in de liefde, moet streven naar eenheid, naar het een zijn, naar het met elkaar delen.

Is hij verliefd op mij? Soms kan iemand verliefd op je zijn en het je niet laten merken. Dit kan omdat hij of zij uit bedeesdheid de deuren van zijn of haar hart gesloten houd. Hij of zij wil totaal geen openheid riskeren en de gevoeligste plekken blootleggen. Dit kan voortkomen uit het feit dat hij of zij een relatie aan “pijn” heeft geassocieerd. En dan heeft het – is hij verliefd op mij-  langer de tijd nodig.

Lees alles over de ideale man, dating tips en adviezen in het e-book “Wat denkt hij”. kan je gewoon online op onze website lezen.

Geschreven door: JC

Ben je op zoek naar succes in de liefde? Kijk voor meer liefde artikelen op de “Daten” pagina met tips en adviezen op liefdes gebied.

Categorieën: Daten

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *