Tweelingziel herkennen: soms ontmoet je iemand, via een datingsite of in het dagelijkse leven en dan voelt het anders, het lijkt alsof jullie een speciale band hebben. Dit is de eerste keer dat je dit voelt en dat zet je aan het denken. Is dit soms mijn tweelingziel waar iedereen het altijd over heeft?

Hieronder kun je 7 signalen vinden waaraan je een tweelingziel kunt herkennen.

7 Signalen:

  • Directe band: wanneer je jouw tweelingziel ontmoet merk je dat jullie direct een band ontwikkelen. Je voelt je direct op je gemak bij hem of haar en de ander ervaart precies hetzelfde.
  • Sterke emoties: zowel de positieve als de negatieve emoties zijn veel sterker wanneer je ze vergelijkt met een normale relatie. 
  • Weten: je weet gewoon diep van binnen dat dit je tweelingziel is en dat jullie bij elkaar horen en de ander ervaart hetzelfde.
  • Onvoorwaardelijke liefde: jullie voelen beiden onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en hebben het gevoel dat jullie liefde alleen maar sterker wordt. 
  • Ongelofelijke chemie: jullie ervaren beiden een enorme chemie wanneer jullie samen zijn.
  • Jullie delen veel: jullie voelen niet alleen een enorme connectie maar denken ook nog eens hetzelfde over heel erg veel dingen en hebben dezelfde toekomstvisie. 
  • Telepathie: jullie weten heel erg vaak van elkaar wat de ander denkt en kunnen heel erg makkelijk elkaars zinnen afmaken. 

Rozengeur en maneschijn?

Wanneer je jouw tweelingziel ontmoet is dat natuurlijk geweldig maar het zal niet altijd rozengeur en maneschijn zijn.

De emoties tussen jou en jouw tweelingziel zijn zo sterk dat het ook echt kan knallen wanneer jullie een keer ruzie hebben met elkaar.

Soms is het dan ook zo dat tweelingzielen elkaar ontmoeten, vervolgens een knallende ruzie krijgen, vervolgens geen contact meer onderhouden en elkaar pas weer na jaren spreken.

Geschreven door: JC

Lees hier al onze blogs over Liefde.

Categorieën: Liefde

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *