Huwelijks aanzoek ideeën

Op zoek naar een origineel huwelijks aanzoek?
Hieronder staan 17 originele huwelijks aanzoek ideeën. 
Hopelijk staat er een tip bij waar jij iets mee kunt.

Tip 1: Video

Neem een origineel huwelijks aanzoek op met de camera en stel vervolgens voor om samen een film te gaan kijken. Vervolgens kom je vlak voordat de film begint zelf in beeld om hem of haar ten huwelijk te vragen en uiteraard sta jij dan al klaar met de ring.

Tip 2: Muzikanten

Je zou een of meerdere muzikanten kunnen inhuren die samen met jou naar het huis van je geliefde gaan. Je belt aan, laat de muzikanten een stukje spelen en doet op het juiste moment een huwelijks aanzoek. 
Dat is niet alleen origineel, maar ook nog eens erg romantisch.

Tip 3: Warenhuis

Regel met de manager van een warenhuis, dat ze jouw origineel huwelijks aanzoek (opgenomen) afspelen op een bepaalde tijd. Ga met je partner naar het warenhuis en vlak voordat ze jouw stem afspelen zeg je; luister eens even naar de omroep en vervolgens zak je op het juiste moment op de knieën.

Tip 4: Surprise party

Nodig een paar goede vrienden uit voor een surprise party en doe dan een origineel huwelijks aanzoek. 
Op die manier creëer je niet alleen voor jou en jouw partner een romantische avond, maar kunnen je beste vrienden er ook van mee genieten.

Tip 5: Voicemail

Bel naar jouw eigen mobiel, spreek daar een berichtje in waarin je haar een origineel huwelijks aanzoek doet. Als je dan bij haar bent kun je zeggen goh er heeft me toch iemand iets ingesproken moet je horen. 
Op die manier hoort ze het originele huwelijks aanzoek via jouw eigen voice mail (en dan sta jij natuurlijk al klaar met de ring).

Tip 6: Ballonnen

Blaas een paar gekleurde ballonnen op en stop in één ballon een klein opgevouwen kaartje met de tekst; wil je met mij trouwen en in een andere de ring. Laat de ballonnen vervolgens door je partner kapot prikken. Maak er uiteraard wel een romantische avond van.

Tip 7: Favoriete plek

Bezoek een van jullie favorieten plekken en vraag een voorbijganger dan een foto te maken. In plaats van te poseren doe je haar een origineel huwelijks aanzoek. Gegarandeerd dat ze die niet ziet aankomen.

Tip 8: Treasure hunt

Stuur je partner op een ‘’treasure hunt’’ die eindigt met een origineel huwelijks aanzoek. 
Geef je partner de eerste hint op een door jou gekozen plek. Zo maak je er echt een leuk avontuur van.

Tip 9: Club

Ga naar een club en vraag aan de DJ of hij jullie favoriete song wilt draaien, terwijl jij op je knieën zakt en jouw partner een origineel huwelijks aanzoek doet.

Tip 10: Advertentie

Je kunt een heel origineel huwelijks aanzoek doen, door een grote advertentie in de krant te laten plaatsen en dan ’s ochtends met je partner de krant te lezen.

Tip 11: Drone

Ga samen naar het park toe (of een andere gewenste locatie) en laat een drone invliegen met een kaartje en ring. Pak het kaartje en ring van de drone af, geef het kaartje aan haar en zak op het juiste moment op je knie om haar een origineel huwelijks aanzoek te doen.

Tip 12: Kruiswoord puzzel

Laat een eigen kruiswoord puzzel maken met als uitkomst; naam, wil je met mij trouwen? 
Help je partner bij het oplossen van de puzzel en zak op het juiste moment op je knie.

Tip 13: Picknick

Zorg ervoor dat je samen met jouw partner gaat wandelen of fietsen en laat een vriend of familielid een picknick klaarzetten. Hij of zij zal aangenaam verrast zijn en op het juiste moment kun je vervolgens het aanzoek doen.

Tip 14: Schoenen 

Reserveer een plek in een van jullie favoriete restaurants en neem nieuwe schoenen voor haar mee. Vraag haar vervolgens om die nieuwe schoenen aan de doen en eens te gaan staan zodat je kunt kijken hoe ze staan. Wanneer ze vervolgens op staat zak jij door je knieën en doe je een origineel huwelijks aanzoek.

Tip 15: Uitzicht

Organiseer een romantische luchtballon vaart en doe op het juiste moment een origineel huwelijks aanzoek. Een uitzicht om nooit meer te vergeten.

Tip 16: Stad

Plan een reis naar de stad van de liefde (Parijs), of naar een andere gewenste locatie en doe vervolgens op het begin van de reis een origineel huwelijks aanzoek. Dan kunnen jullie de rest van de vakantie als verloofden doorbrengen.

Tip 17: Eerste date

Kun je jezelf die eerste speciale date nog herinneren? Probeer een identieke date te regelen en doe op het einde een origineel huwelijks aanzoek.

Om nog even goed in de mood te komen hier een leuke video over huwelijks aanzoek ideeën.

Lees hier al onze artikelen over Trouwen.

Categorieën: Trouwen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *